12 oct. 2013

Zilele Centrului Istoric Cluj-Napoca in anonimat total

   
     In acest weekend s-au desfasurat in Cluj-Napoca la Bastionul Croitorilor evenimentul "Zilele Centrului Istoric", organizator fiind Primaria Cluj-Napoca. 
     Ideea organizarii unui astfel de eveniment care sa readuca in atentia publicului evenimente din trecutul nostru, sa ai posibilitatea sa vezi pe viu echipament de lupta si de viata din vremuri stramosesti, este foarte buna si ii felicit pe cei care au avut aceasta idee.

     Din pacate insa, dupa cum suntem noi obisnuiti, s-a facut un lucru dupa tipare romanesti, adica fiind vorba de un eveniment pe un proiect european, nu stiu exact din ce motive, dar evenimentul s-a desfasurat, atat vineri cat si sambata, intr-un anonimat aproape total, noroc cu cei implicati in eveniment ca erau destul de numerosi ca numar (aprox 60-70), altfel locul parea si mai dezolant.

     
     Pacat ca nu invatam din propriile greseli, ne multumim sa luam bani     pe proiecte europene, am trantit un eveniment ca sa ia cativa niste bani, s-au facut niste poze si probabil un film al evenimentului care va fi atasat ca indicator de realizare cu succes in proiect, dar in realitate evenimentul nu si-a atins deloc scopul.

     

     Daca se dorea o participare buna a populatiei se putea face un protocol cu scolile din oras si sunt convins ca multe scoli ar fi putut organiza o iesire cu clasa si astfel multi copii luau act de niste lucruri din istoria noastra.

     Din pacate, in continuare, ne furam singuri caciula.


    Si parerea mea/ta conteaza!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu